Oproep Slot: ''Daarmee kunnen ze ons echt helpen''

Arne Slot stelt dat Feyenoord met opgeheven hoofd de Europa League verlaat. Dat zei de hoofdcoach rond middernacht in Stadio Olimpico, waar zijn ploeg in de kwartfinales strijdend ten onder ging tegen AS Roma.

Lang de tijd om te treuren is er niet, weet ook Slot. Zondag staat Feyenoord in De Kuip tegenover FC Utrecht. ''De supporters kunnen trots zijn op het team. Het zou mooi zijn als ze hun waardering voor onze prestaties zondag uiten door ons vanaf de eerste tot de laatste minuut te steunen, daarmee kunnen ze ons echt helpen. We komen laat terug en moeten snel weer spelen, maar ik ben ervan overtuigd dat de jongens snel gaan herstellen en er ook weer zin in hebben.''

Feyenoord heeft een verzoek ingediend om de wedstrijd van zondag tegen FC Utrecht later te laten beginnen. De Rotterdammers treffen de ploeg van Jens Toornstra nu om 16:45 uur in De Kuip. ''We hebben wel vaker op zondag moeten spelen nadat we donderdag in actie kwamen, maar ik denk nog niet na honderdtwintig minuten. Daarom hebben we een verzoek gedaan om later te spelen, maar dat kon niet uit veiligheidsoverwegingen vanuit de gemeente Rotterdam.''

De Feyenoord-spelers hebben door de verlening in Rome zo'n 65 uur rust tussen de wedstrijden. ''Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer. We hadden graag om 20.00 uur gespeeld, maar helaas is dat zoals zo vaak voor ons niet mogelijk'', zo vertelde de trainer op de persconferentie na de verloren wedstrijd tegen AS Roma.

Read more about
Arne Slot
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments