'Feyenoord en PSV grootste kanshebbers op handtekening Beelen'

| by Redactie FR12.nl

Thomas Beelen heeft momenteel geen gebrek aan belangstelling. Zowel Feyenoord als PSV maakt de grootste kans om de centrale verdediger van PEC Zwolle binnen te halen, zo meldt journalist Rik Elfrink op sociale media.

Feyenoord heeft het openingsbod op Beelen afgewezen zien worden en heeft vervolgens een nieuw bod ingediend. Het is niet bekend of de Zwollenaren daarmee akkoord zullen gaan. Naast Feyenoord en PSV is ook AZ nog steeds geïnteresseerd in de 22-jarige verdediger. FC Twente is afgehaakt in de race om zijn handtekening.

PEC Zwolle streeft naar een transfersom van drie miljoen euro voor Beelen, waarmee ze het huidige transferrecord van 2,8 miljoen euro, op naam van Ryan Thomas, willen verbreken. Eerder heeft PEC Zwolle aanbiedingen van zowel FC Twente als AZ afgewezen. Beelen heeft een contract dat loopt tot medio 2025 en op dit moment wordt zijn marktwaarde geschat op ongeveer twee miljoen euro.

Beelen heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Er is concrete interesse vanuit PSV, en deze interesse is kenbaar gemaakt bij zowel PEC Zwolle als zijn zaakwaarnemer. Echter, op dit moment hebben de Eindhovenaren nog geen officiële aanbieding neergelegd. PSV moet eerst spelers verkopen voordat ze zaken kunnen doen met PEC Zwolle.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles