'PEC Zwolle wijst eerste bod van Feyenoord af'

'PEC Zwolle wijst eerste bod van Feyenoord af'

Feyenoord is concreet geïnteresseerd in Thomas Beelen, zo meldt Tubantia vrijdagmiddag. De Rotterdammers hebben een eerste bod uitgebracht op de talentvolle verdediger, maar dit bod is inmiddels ook al afgewezen.

''Het bod van Feyenoord komt lang niet in de buurt van de vraagprijs van PEC Zwolle, namelijk zo’n drie miljoen euro'', schrijft het medium. Ook de biedingen van AZ en FC Twente benaderen de vraagprijs van de Zwollenaren bij lange na niet.

PEC Zwolle ziet veel potentie in de 22-jarige centrale verdediger en vraagt dan ook de hoofdprijs voor Beelen. De Zwollenaren verlangen een recordbedrag om het contract dat loopt tot medio 2025 af te kopen. Op dit moment staat het record op naam van Ryan Thomas, die voor 2,75 miljoen euro werd verkocht.

Lennard Hartjes
Daarnaast is er nog meer nieuws te melden vanuit PEC Zwolle. De club heeft namelijk een akkoord bereikt met Feyenoord over de tijdelijke overgang van Lennard Hartjes. Het is echter de vraag of de middenvelder nog steeds geïnteresseerd is in de overstap naar Zwolle, aangezien trainer Dick Schreuder is vertrokken. Hartjes heeft nu de keuze tussen stadsgenoot Excelsior en een overstap naar PEC Zwolle.

Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments