'Rangers-trainer Beale hoopt op spits Danilo'

| by Redactie FR12.nl

Michael Beale hoopt nog steeds op de komst van Danilo. Rangers FC heeft eerder een bod gedaan op de Braziliaan, maar dat werd direct door Feyenoord van tafel geveegd. Nu blijft de manager hopen op de komst van de spits van Feyenoord.

Dit meldt Sky Sports donderdagavond. Beale zag zijn team eerder versterkt worden met voormalig Feyenoorder Cyriel Dessers en Sam Lammers. Het is daarom niet duidelijk of de directie van Rangers FC zal instemmen met de wensen van de trainer.

Volgens eerdere berichtgeving heeft Rangers FC een bod van ongeveer drie miljoen euro neergelegd bij Feyenoord. De Rotterdammers vragen echter acht miljoen euro en zetten daarmee hoog in. Trainer Arne Slot is tevreden met de rol van de 24-jarige spits en wil hem dan ook liever niet kwijt.

Danilo was vorig jaar enorm belangrijk voor Feyenoord. De rechtsvoetige speler kwam in het kampioensjaar in maar liefst 48 wedstrijden in actie, waarvan een groot deel als invaller. In die wedstrijden wist Danilo veertien keer te scoren en vier assists te leveren. Met name aan het begin van het seizoen was de aanvaller in topvorm.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles