'Kökcü focust zich op Feyenoord en negeert voorlopig Europese clubs'

| by Redactie FR12.nl

Orkun Kökcü heeft tegen AS Roma een dusdanige indruk gemaakt dat de belangstelling alleen maar is gegroeid. Vrijdagmiddag werd bekend dat Borussia Dortmund wil doorpakken en zo snel mogelijk in gesprek wil met Kökcü.

Volgens De Telegraaf is Borussia Dortmund niet de enige club die concreet geïnteresseerd is in Kökcü. Scouts en technisch directeuren van verschillende clubs zouden De Kuip platlopen om de 22-jarige middenvelder live aan het werk te zien. Na de kwartfinale van de Europa League twijfelt niemand meer aan zijn kwaliteiten.

Kökcü heeft aangegeven zich volledig te willen focussen op Feyenoord en de sportieve prestaties. Ondanks interesse van verschillende clubs uit de Premier League heeft hij nog geen miljoenencontract getekend en houdt hij voorlopig alles van zich af. Zijn vader en management zorgen ervoor dat hij zich volledig kan richten op het voetbal en schermt hem volledig af, vooral tijdens de ramadan waarin hij extra veel van zijn lichaam vraagt.

Er wordt melding gemaakt van interesse van Benfica, Brighton, Leicester City, Tottenham Hotspur, Wolverhampton Wanderers en Manchester United. Het lijstje met geïnteresseerde clubs is de afgelopen weken alleen maar langer geworden en ook clubs uit de Serie A en de La Liga tonen belangstelling. Kökcü heeft een contract tot medio 2025 in De Kuip. Feyenoord houdt rekening met een niet te weigeren bod de komende maanden.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles