''Iedereen zit maar te schelden en te ouwehoeren op die gozer''

''Iedereen zit maar te schelden en te ouwehoeren op die gozer''

Feyenoord kan zondagavond weer beschikken over Lutsharel Geertruida. De verdediger viel tijdens de interlandwedstrijd tegen Frankrijk uit met een hamstringblessure. Geertruida is razendsnel hersteld en maakt tegen RKC Waalwijk weer onderdeel uit van de wedstrijdselectie. Trainer Arne Slot moet daardoor een keuze gaan maken in de verdediging.

Waar veel supporters van Feyenoord hopen dat Geertruida ten koste gaat spelen van Marcus Holmgren Pedersen neemt Van Hanegem het op voor de Noor. "Iedereen zit maar te schelden en te ouwehoeren op die gozer", begint De Kromme in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik vind Pedersen een hele belangrijke speler voor Feyenoord. Als ik trainer zou zijn, zou ik hem altijd laten spelen. Als jij buitenspeler bent en je hebt die gozer aan je fiets hangen, daar wordt je strontziek van. Hoeveel meters hij aflegt, dat is echt ongelofelijk."

Van Hanegem is daarnaast lovend over Orkun Kökcü. De middenvelder gedraagt zich als een echte aanvoerder van Feyenoord. ''Wat Kökcü heel goed deed, was met die armband. Ook het niet geven van een hand. Ik hou er niet van als je daar staat te wachten op de aanvoerder van de tegenpartij die je maar laat staan de hele tijd. Dan kan iedereen zeggen dat het niet leuk is... Nee, je moet wachten tot zij een keer komen om je een hand te geven. Opschieten man.''

Read more about
Willem van Hanegem Marcus Holmgren Pedersen
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments