'Idrissi kan lucratieve stap maken naar Saoedi-Arabië'

| by Redactie FR12.nl

Oussama Idrissi kan zijn carrière vervolgen in Saoedi-Arabië. De oud-Feyenoorder staat in de belangstelling van Damac FC, zo melden diverse media vanuit het Midden-Oosten.

Wanneer de 27-jarige Idrissi besluit om zijn carrière te vervolgen in Saoedi-Arabië, kan hij een lucratief contract tekenen voor vijf seizoenen. Het is niet duidelijk of Sevilla FC openstaat voor een uitgaande transfer. Idrissi heeft tijdens de voorbereiding een goede indruk weten te maken.

Arne Slot heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Idrissi een optie blijft voor Feyenoord. De trainer heeft echter aan het begin van het transferwindow wel aangegeven dat de buitenspeler geen prioriteit is en dat de Rotterdammers de voorkeur geven aan andere opties.

''Als we dat niet kunnen vinden en we hebben nog steeds niemand en het zou zo kunnen zijn, dat Oussama nog vrijkomt, dan wordt hij uiteraard ook weer een optie voor ons'', vertelde Slot in een interview aan het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.''Maar daar is ons beleid op dit moment niet op gericht.

Wanneer Idrissi besluit om Sevilla FC te verlaten voor Damac FC, is de komst van de aanvaller naar Feyenoord uitgesloten. Afgelopen seizoen was de rechtspoot belangrijk tijdens het kampioensjaar. In totaal wist hij acht keer te scoren en zeven assists te geven. Vooral aan het einde van het seizoen wist Idrissi zijn draai te vinden.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles