Geen paniek bij Feyenoord na berichtgeving uit Kroatië

| by Redactie FR12.nl

Luka Ivanušec is en blijft onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De 24-jarige buitenspeler heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Rotterdammers, en ook de clubs hebben een principeakkoord over een transfersom. Woensdagmiddag kwamen er echter berichten naar buiten vanuit Kroatië dat de deal is afgeketst.

GNK Dinamo Zagreb zou zich hebben bedacht nadat het succesvol zaken gaat doen op de transfermarkt. Josip Šutalo wordt voor miljoenen verkocht, en ook Dominik Livaković en Bruno Petković mogen na de wedstrijd tegen AEK een transfer maken. Aangezien de doelman en de spits een aflopend contract hebben en een transfervrij vertrek niet een optie is, geeft Dinamo hier de voorkeur aan. Voor een vertrek van Ivanušec is geen ruimte meer.

Met de miljoenen die eraan komen, heeft GNK Dinamo Zagreb geen noodzaak meer om Ivanušec van de hand te doen. De buitenspeler heeft een langdurig contract en de verwachtingen zijn dat hij in de toekomst minimaal tien miljoen euro gaat opleveren wanneer hij zich op deze manier blijft doorontwikkelen. Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad heeft navraag gedaan bij de Rotterdammers en meldt dat er geen paniek is in De Kuip. De deal staat nog altijd.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles