Feyenoord-target Ivanušec scoort opnieuw voor Dinamo

| by Redactie FR12.nl

Luka Ivanušec is momenteel niet onderweg naar Nederland, maar komt gewoon in actie voor zijn huidige werkgever. De 24-jarige aanvaller begint in de basis bij Dinamo Zagreb tijdens de uitwedstrijd tegen NK Istra 1961. De competitiewedstrijd begint om 21:00 uur.

Ivanušec wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers zijn volgens de laatste berichtgeving dichtbij een akkoord met de Kroaten. Het Algemeen Dagblad maakte onlangs nog melding dat Feyenoord de transfer van Ivanušec vóór de Johan Cruijff Schaal wedstrijd tegen PSV wil afronden.

Trainer Arne Slot wacht geduldig af en weet dat algemeen directeur Dennis te Kloese hard aan het werk is om de gewenste versterkingen binnen te halen. ''Dennis is druk met meerdere dingen, waaronder het aantrekken van een speler die als linksbuiten en misschien wel als nummer tien kan spelen. Hij is met meerdere dingen bezig en houdt me vaak op de hoogte. We hopen er snel duidelijkheid over te geven.''

UPDATE * Ivanušec wederom trefzeker voor Dinamo Zagreb
Feyenoord heeft wederom gezien dat Ivanušec momenteel in bloedvorm verkeert. De linksbuiten was al vroeg in de wedstrijd trefzeker tegen NK Istra 1961. Ivanušec ontving de bal net buiten de zestien en schoot prachtig raak met de binnenkant van zijn voet.

Het doelpunt van Ivanušec is hieronder te bekijken. Afgelopen week was de Kroaat nog drie keer trefzeker in de voorrondes van de Champions League. Het was zijn eerste hattrick in dienst van Dinamo. De eerste twee doelpunten maakte hij zelfs binnen drie minuten.

Read the full article

Just in

Look at more articles