Feyenoord stelt hoge vraagprijs: "Geen sociale instelling"

| by ianjongste

Het is geen geheim dat verschillende spelers van Feyenoord in de belangstelling staan bij buitenlandse topclubs. Het bestuur in Rotterdam is echter niet makkelijk te overtuigen om spelers te verkopen en wordt er alleen nog voor hoge bedragen verkocht.

"Dennis te Kloese heeft wel aangegeven dat er allerlei dingen op het bestuur afkomen en er belangstelling is voor meerdere spelers", vertelt Marcel van der Kraan in de Kick-off podcast van De Telegraaf. "Hij zei wel 'we zijn geen sociale instelling'. Daarmee doelde hij op het feit dat clubs in het buitenland denken dat ze bij Feyenoord spelers voor een prikkie kunnen ophalen."

Justin Bijlow
De keeper van Feyenoord staat in de belangstelling van Manchester United om David de Gea op te volgen. "Wat Bijlow betreft weten we nog niet wat United daadwerkelijk gaat doen. Ze kijken ook naar andere keepers om te zien wat hun salariseisen zijn en wat ze moeten kosten. Dat scheelt behoorlijk, want Bijlow wordt geschat op een bedrag tussen de twintig en 25 miljoen euro. Onana kost 60 miljoen, de keeper van Porto kost 64 miljoen. Dat zijn absolute topkeepers maar minimaal drie keer zo duur als Bijlow."

Also read

Marcus Pedersen
Zondagavond kwam het nieuws dat Wolfsburg een bod zou voorbereiden op Pedersen, maar volgens Van der Kraan ligt dit iets anders. "Ik kreeg nog een verhaal te horen dat er een tussenpersoon, dat zijn agenten die proberen op behoeftes van clubs in te spelen, zich gemeld heeft voor Pedersen. Dan komt die met een bod dat hij hem naar Wolfsburg kan brengen voor 3,5 miljoen euro." De journalist vertelt dat Te Kloese direct de telefoon ophing omdat dit niet de juiste bedragen zijn. "Daar doelt hij natuurlijk ook op met 'we zijn geen sociale instelling'."

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles