Dilrosun: ''Als er dingen spelen, ga ik veel nadenken''

| by Redactie FR12.nl

Javairô Dilrosun heeft een duidelijk doel voor ogen bij Feyenoord. De buitenspeler wil zijn basisplaats bij de Rotterdammers heroveren. Daarom hoopt Dilrosun tijdens de voorbereiding voldoende indruk te maken op trainer Arne Slot.

"Topfit zijn, dat is het allerbelangrijkste'', begint Dilrosun in gesprek met Voetbal International. ''Vrij in mijn hoofd. Want het mentale aspect is heel belangrijk, vooral voor mij. Ik ben een emotionele speler. Als er dingen spelen, ga ik veel nadenken. Op het veld moet ik dat niet doen en daar ga ik dit seizoen aan werken."

Dilrosun is weer helemaal fris na zijn vakantie. "Eerlijk gezegd wil ik dan niet aan voetbal denken, maar voetbal is ons leven, dus je moet er wel mee bezig zijn. Ik heb teruggeblikt op het vorige seizoen en het is nu een nieuw seizoen, een nieuwe start. Ik wil er alles aan doen om mezelf weer terug in de basis te spelen."

De afgelopen week heeft Dilrosun met de trainer gesproken over zijn inbreng. "Slot zegt ook dat spelers zoals ik niet te veel moeten nadenken. Gewoon mijn spel proberen te spelen en dat moet ik proberen dit seizoen. Mijn persoonlijke doelen zijn om weer terug in de basis te komen. We gaan het zien. Clubs hebben zich versterkt, dus het wordt weer een lastig jaar.''

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles