Bišćan verwacht vertrek Ivanušec: ''We zullen hem zeker missen''

| by Redactie FR12.nl

Igor Bišćan heeft zich uitgelaten over de geruchten rondom Luka Ivanušec. De Kroatische international staat nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord en de trainer verwacht dat Ivanušec niet langer te behouden is voor Dinamo Zagreb.

''We zijn erg afhankelijk van Ivanušec'', vertelt Bišćan na het teleurstellende gelijkspel tegen HNK Gorica (0-0) in de competitie in gesprek met Germanijak. ''Ik ben niet tevreden; we gingen uit van een overwinning. We hadden veel kansen, maar we slaagden er niet in om doelpunten te maken.''

Ivanušec werd gespaard met het oog op de belangrijke wedstrijd van aankomende week in de voorrondes van de Champions League. In de tweede helft moest hij toch zijn opwachting maken. ''We zijn van hem afhankelijk; we zullen hem zeker missen.'' Het medium concludeert dan ook dat de transfer van Ivanušec naar Feyenoord steeds zekerder aan het worden is.

In Kroatische media wordt steeds nadrukkelijker geschreven over een aanstaand vertrek van Ivanušec naar Feyenoord. Wanneer de wedstrijden tegen AEK achter de rug zijn, wordt er snel meer duidelijkheid verwacht. Ondertussen heeft Dinamo Zagreb al twee spelers op de achtergrond klaarstaan die het vertrek van Ivanušec moeten opvangen.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles