OPROEP: Kom woensdag a.s. naar de Eerste Training!

OPROEP: Kom woensdag a.s. naar de Eerste Training!

Op het moment van schrijven zijn onze (rood/wit/zwarte) internationals nog volop in de race voor het wereldkampioenschap. Hoewel we daar ongelofelijk trots op zijn en hier en daar nog wel een oranje rookbom willen afsteken ligt onze focus toch wat meer op aanstaande Woensdag.

Woensdag om 14:00 zal het Seizoen 2014/2015 namelijk officieel van start gaan met de Eerste Training. Traditioneel bezoeken vele duizenden supporters deze training, een unicum in Nederland! Die traditie zetten we natuurlijk graag voort, vandaar dat we iedere Feyenoorder bij deze willen oproepen om op Woensdag 25 Juni richting De Kuip te komen, waar de training plaats zal vinden. De entree is als vanzelfsprekend gratis. Des te meer reden om te komen dus!

Net als in Maart zijn er ook Woensdag weer fakkels verkrijgbaar bij onze jongens in het stadion. Bij zowel Vak R als Vak T zullen jongens staan met fakkels. Echter is onze voorraad niet oneindig dus probeer er vroeg bij te zijn! Helaas worden fakkels over het algemeen ook deze keer NIET gedoogd. Fakkels die bij de poorten onderschept worden zullen in beslag worden genomen. Het meenemen van eigen fakkels is dus volledig op eigen risico. Wil je verzekerd zijn van een fakkel, kom er dan bij ons eentje halen!

Bij de training zullen wederom emmers met zand geplaatst worden. Gelieve je fakkel na het branden in de emmers te deponeren. Wanneer je de fakkel op een stoeltje, de trappen of op het beton gooit zal dit schade veroorzaken aan het stadion. Iets waar niemand op zit te wachten. Ook het gooien van fakkels richting het veld en dergelijke wordt ten strengste afgeraden! Een vriendelijk doch dringend verzoek aan een ieder om zijn/haar gezonde verstand te gebruiken en verantwoord met de fakkels om te gaan.

Tot Woensdag!

Vak W

Read more about
Oproep
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments