Geen aanpassingen aan uitvak gepland

Geen aanpassingen aan uitvak gepland

Feyenoord is niet van plan om op korte termijn maatregelen te nemen tegen de ontstane irritatie over het vernieuwde uitvak en dan met name de eenvoud voor supporters van de bezoekende club om rotzooi naar beneden te gooien. Feyenoord-aanhangers die een kaartje voor vak G hadden bemachtigd voor de wedstrijden tegen achtereenvolgens PSV en FC Utrecht kregen een ware bier-, aansteker- en wc-rollendouche tijdens, voor en na de wedstrijd te verwerken.

In het veiligheidsoverleg van afgelopen maandag is bovenstaande kwestie ter sprake gekomen, maar toezeggingen om iets te veranderen aan de opborrelende situatie zijn er niet gedaan. Het valt dan ook te betwijfelen of de club nog voor de zomerstop actie wil ondernemen. Feyenoord treft dit seizoen nog respectievelijk VVV-Venlo, Vitesse, Heracles Almelo en NAC Breda in de eigen Kuip. In de grote ‘pauze’ wordt de situatie mogelijk opnieuw geëvalueerd.

Read more about
uitvak
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments