\'Royston Drenthe wilde meetrainen bij PSV\'

\'Royston Drenthe wilde meetrainen bij PSV\'

Het wil nog niet vlotten voor Royston Drenthe in de zoektocht naar een nieuwe club. De voormalig speler van Feyenoord heeft nadat hij nul op het rekest kreeg bij zijn oude club geprobeerd om bij PSV aan de slag te gaan. Drenthe wilde in eerste instantie meetrainen bij de Eindhovenaren om zijn conditie op peil te houden. De club uit de lichtstad heeft de Rotterdamse middenvelder annex aanvaller echter geen toestemming gegeven, zo meldt Thijs Slegers van VI.

Drenthe zit sinds het einde van vorig seizoen zonder club. Een maand geleden nam de multifunctionele speler nog contact op met trainer Ronald Koeman, maar hij kreeg wederom te horen overbodig te zijn. De oud-speler van onder meer Real Madrid en Everton bood zichzelf aan als buitenspeler bij Feyenoord.

Ook op een later tijdstip zal de geboren Rotterdammer niet in beeld komen. PSV is van mening dat het voldoende spelers, zowel jong als ervaren, heeft die op dezelfde positie als Drenthe uit de voeten kunnen.

Read more about
PSV Drenthe
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments