Komst Drenthe naar Feyenoord blijft uitgesloten (update)

Komst Drenthe naar Feyenoord blijft uitgesloten (update)

Door de blessures van Sekou Cissé en Ruben Schaken komt Royston Drenthe mogelijk weer in beeld bij Feyenoord. Cissé en Schaken zijn naar verwachting weken tot maandenlang uitgeschakeld met een respectievelijk hamstring- en knieblessure. De clubloze Drenthe, die afgelopen zomer aangaf graag terug te willen keren in De Kuip, ving eerder nog bot bij technisch directeur Martin van Geel. De oud-speler van onder meer Real Madrid en Everton bood zichzelf aan als buitenspeler bij Feyenoord.

Drenthe zit sinds het einde van vorig seizoen nog altijd zonder club. Een maand geleden nam de multifunctionele speler nog contact op met trainer Ronald Koeman, maar hij kreeg wederom te horen overbodig te zijn. Het uitvallen van Cissé en Schaken en het tegenvallende presteren van de van FC Twente overgekomen Wesley Verhoek zou daar verandering in brengen. Verhoek werd op de laatste dag van de transfermarkt geruild met Jerson Cabral.

Koeman heeft op de flanken naast Verhoek momenteel enkel de beschikking over Guyon Fernandez en Omar Elabdellaoui. Eerst genoemde speler geeft echter de voorkeur aan de spitspositie en Elabdellaoui, die wordt gehuurd van Manchester City, heeft ook nog geen potten weten te breken in Rotterdam. De mogelijkheden om Drenthe aan te trekken worden dan ook bekeken door de technische leiding van Feyenoord.

Update: (13:20)
Royston Drenthe hoeft nog steeds niet te hopen op een terugkeer bij Feyenoord. Dat heeft technisch directeur Martin van Geel aan ELF Voetbal laten weten. Vandaag doken geruchten op dat Drenthe alsnog in beeld was gekomen door blessures bij Sekou Cissé en Ruben Schaken. Van Geel ontkrachtte die geluiden meteen.

De oud-speler van Real Madrid, Hercules Alicante en Everton bood zich afgelopen zomer aan in De Kuip. Daar was geen ruimte voor hem, omdat de posities waarvoor hij in aanmerking kwam al goed bezet waren. De eenvoudig international zit momenteel zonder club.

Read more about
Wesley Verhoek Drenthe
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments