El Ahmadi al persoonlijk rond met Villa

El Ahmadi al persoonlijk rond met Villa

Aston Villa rekent erop dat het binnen nu en een week een akkoord kan bereiken met Feyenoord over de transfer van Karim El Ahmadi. Trainer Paul Lambert van de Engelse Premier Leagueclub zegt een uitstekend gevoel te hebben overgehouden aan de onderhandelingen met de middenvelder van de Rotterdammers, die gisteren de hele dag in Engeland was.

"Karim heeft zich bij Feyenoord al bewezen op een hoog niveau en daardoor ben ik ervan overtuigd dat hij een aanwinst is voor de selectie van Aston Villa. Hij is ook niet voor niets international van Marokko”, zei Lambert.

De speler zelf bevestigde dat hij er met de Engelse club, die net niet degradeerde het afgelopen seizoen, al uit is. "De besprekingen tussen Aston Villa en mij zijn goed verlopen. Wij hebben een akkoord”, zei El Ahmadi voordat hij weer in het vliegtuig naar Nederland stapte. Aston Villa denkt een transferbedrag van zo’n drie miljoen te moeten ophoesten voor de speler. Daarmee wordt het nog een jaar doorlopende contract van de bij FC Twente begonnen El Ahmadi dan afgekocht.

Voor trainer Ronald Koeman is het vertrek van El Ahmadi na het verlies van John Guidetti en Otman Bakkal een forse aderlating.

Read more about
El Ahmadi Aston Villa
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments