Feyenoord wilde Celtic naar De Kuip halen

Feyenoord wilde Celtic naar De Kuip halen

Feyenoord speelt de traditionele openingswedstrijd in de voorbereiding op het komende seizoen tegen Real Mallorca. De Rotterdamse club wilde eigenlijk Celtic verleiden om een oefenwedstrijd te spelen in De Kuip, maar de landskampioen van Schotland eist een te hoog bedrag. Naar verluidt kost het een slordige 200.000 euro om de club uit Glasgow te strikken voor een vriendschappelijke confrontatie. Voor een treffen met Real Mallorca betaalt Feyenoord liefst een tienvoud minder.

'Dan is de keuze snel gemaakt. De situatie van Feyenoord is nog altijd niet zo dat zo'n groot verschil niets uitmaakt,' laat technisch directeur Martin van Geel weten in de papieren versie van Voetbal International. In de voorbereiding op het seizoen 2008/2009 stonden Feyenoord en Celtic wel tegenover elkaar. Toen werden de Schotten samen met Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund uitgenodigd voor het Jubileumtoernooi.

Read more about
Real Mallorca
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments