\'Smolov naar Anzhi, Gladbach geeft interesse in Guidetti toe\'

\'Smolov naar Anzhi, Gladbach geeft interesse in Guidetti toe\'

We zitten al ruim één maand in de zogeheten zomerstop. Voor een nieuwswebsite als FR12.nl beter bekend als komkommertijd: de periode waarin het lastig is om voldoende nieuws te vergaren om de website 'levend' te houden. De transferperiode duurt tot en met 31 augustus en in de tussentijd kunnen jullie hier alle geruchten over (oud-)Feyenoorders middels deze rubriek lezen; de een geloofwaardiger dan de andere.

Schalke '04 en Liverpool strijden om handtekening Kalou
Salamon Kalou kan niet klagen over belangstelling. De oud-Feyenoorder kan transfervrij vertrekken bij Chelsea, nadat de Engelese topclub zijn contract niet wilde verlengen. De Ivoriaan kan zijn loopbaan voortzetten in Duitsland en ook in Engeland zijn er meerdere clubs die geïnteresseerd zijn in Kalou. Huub Stevens geeft toe dat Schalke '04, die al een tijdje loert op de verdiensten van 26-jarige voetballer, concurrentie ondervindt van Liverpool. Kalou verblijft momenteel op eigen initiatief in Los Angelas om zelf door te trainen.

Fedor Smolov naar het Anzhi van Guus Hiddink?
Bij Feyenoord kon Fedor Smolov geen potten breken, maar het Anzhi van de Nederlandse trainer Guus Hiddink wil de Rus graag overnemen van Dinamo Moskou, waar hij op de bank beland is. Anzhi, met sterspeler Samuel Eto'o, moet wel ongeveer 1,5 miljoen euro overmaken voor Smolov, zo weet Life Sports. Leo Beenhakker, toenmalig technisch directeur bij Feyenoord, huurde Smolov in 2010 van Dinamo. In 11 optredens voor de Rotterdamse club wist hij echter niet te scoren.

Gladbach geeft interesse in John Guidetti toe
Er waren al eerder geluiden over belangstelling van Borussia Mönchengladbach in John Guidetti. De hoofdscout van de Duitse club geeft tegenover Voetbal International aan dat Gladbach Guidetti inderdaad volgt. 'Guidetti is voor ons een zeer interessante optie', aldus de scout. De Zweed is topkandidaat om volgend seizoen in de spits te spelen, nadat blijkt dat Luuk de Jong te duur is voor hen. Gladbach heeft vorig seizoen goed opgelet in de Eredivisie, want ook Bram Nuytinck wordt mogelijk aan de selectie van de Duitsers toegevoegd.

Read more about
Kalou Smolov
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments