Immers dinsdag gepresenteerd bij Feyenoord

Immers dinsdag gepresenteerd bij Feyenoord

Lex Immers zal dinsdag officieel worden voorgesteld als nieuwe aanwinst van Feyenoord. De aanvaller annex middenvelder van ADO Den Haag is momenteel op vakantie in Turkije en heeft vanaf zijn vakantieadres een overeenstemming bereikt over een vierjarig contract bij de Rotterdammers. Feyenoord en ADO Den Haag zijn het eens over een transfersom van 900.000 euro.

Immers blijft nog een kleine week in Turkije en wordt dinsdagochtend na aankomst op Schiphol opgehaald door zijn nieuwe werkgever om te worden gekeurd in het Medisch Centrum Erasmus. Daarna reist hij naar De Kuip om zijn handtekening te plaatsen. De 25-jarige Immers speelde vijf seizoenen voor ADO en kwam tot 25 doelpunten in 145 competitiewedstrijden.

De Hagenaar verkiest Feyenoord boven een Engels avontuur. Martin Jol wilde Immers graag naar Fulham halen en De Telegraaf weet dat het bod van de middenmotor 400.000 euro hoger was dan het bod van Feyenoord. ADO wilde graag zakendoen met Fulham, maar tot de verbazing van alle betrokkenen zei Immers 'nee' tegen Jol: hij wilde enkel naar Rotterdam vertrekken.

Read more about
Lex Immers Immers Den Haag
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments