Oproep: FEYENOORD BEDANKT!

Oproep: FEYENOORD BEDANKT!

Aanstaande zondag 6 mei 2012 speelt Feyenoord haar laatste competitiewedstrijd in en tegen Heerenveen. Na de wedstrijd zal de spelersbus en de ruim 2000 aanwezige Feyenoord-fans via de Abe Lenstra Boulevard de 193 km lange tocht naar Rotterdam starten waar in de Rotterdamse Kuip de seizoensafsluiting zal plaatsvinden.

Mocht u nu niet de kans hebben om de seizoensafsluiting in Rotterdam te bereiken, dan bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om spelers en fans te begroeten met vlaggen of spandoeken op hun terugreis vanuit Heerenveen naar de Rotterdamse Kuip. Vertrek uit Heerenveen is ongeveer om 17:15 uur en de verwachte aankomst bij De Kuip is om 19:15 uur.

Als de tweede plaats veilig wordt gesteld, zal De Kuip zondag vanaf 18:00 uur geopend zijn. Supporters kunnen De Kuip dan betreden via de Olympiazijde. In eerste instantie worden Vak Z en de eerste ring van de Olympiazijde geopend. Komt er meer publiek, dan wordt ook de gele sector open gesteld. Rond en in het stadion wordt voor entertainment gezorgd.

Consumpties kunnen uitsluitend tegen contante betaling gekocht worden. De munten waarmee bij thuiswedstrijden betaald kon worden zullen zondag niet geldig zijn. Als de spelers het veld verlaten hebben zal het stadion nog enige tijd geopend blijven, zodat supporters samen nog even kunnen napraten en genieten van een prachtig voetbalseizoen. De eventuele seizoensafsluiting zal zondag om 21:00 uur afgelopen zijn.

Foto’s van de tocht naar huis en de fans langs de kant van de weg kunt u insturen naar john@fr12.nl. Uiteraard kunnen er ook foto’s van het Feyenoord gevoel in en om het huis ingestuurd worden. Vergeet uw bedankwoord niet dat wij bij de foto’s zullen plaatsen. Deze foto’s zullen we maandagavond in het fotoverslag van de seizoensafsluiting verwerken.

Door dit fotoverslag geven wij iedereen de kans die niet in de gelegenheid is om de wedstrijd in Heerenveen of de seizoenafsluiting in De Kuip te bezoeken de selectie en de technische staf te bedanken voor dit geweldige seizoen.

FEYENOORD BEDANKT!

Oproep: FEYENOORD BEDANKT!
Read more about
Oproep
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments