'RTL7-programma 'Voetbalfans' in scène gezet'

'RTL7-programma 'Voetbalfans' in scène gezet'

Het bekende voetbalprogramma 'Voetbalfans', waarin een televisieploeg voetbalsupporters volgt bij wedstrijden van hun favoriete club, gaat aankomende week over Feyenoord. Volgens de website FRFC1908.nl is de aflevering van het populaire RTL7-programma echter in scène gezet.

Het volgende bericht werd vrijdag geplaatst op de website, waarin het melding maakte van de mogelijke actie van het programma:

"Toegegeven, we moeten soms hard lachen om die andere clubs. Neem nou die aflevering van PSV recent! Een zwaar kekke PSV Hooligan die 20 minuten stoere praat doet, tattoo’s showed maar aan het einde compleet door de mand valt als hij met een Breezer de slotscené afsluit. Dan hebben we het nog niet eens over die spandoek-malloot van Vitesse vorig jaar. Of die vjieerde generaasie Snavel die op TV loopt te vertellen hoe handig zijn dubbelgestikte jas in sommige situaties wel niet is… Neen, dit programma doet voetbalsupporters in zijn algemeenheid weinig eer aan.

Alhoewel het natuurlijk wel een reëel beeld schetst van andere clubs, is dit wel de reden dat de producenten van Voetbalfans vorig seizoen continu bot vingen bij de Feyenoorders. Feyenoord was dan ook de opvallende afwezige in de eerste serie, dit tot ons grote genoegen. Voetbalfans benaderde namelijk elke website, liep te struinen rond de trainingsvelden, gooide zelfs een balletje op bij Feyenoord om met een uitwedstrijd een gehele groep Diamondcards te volgen… maar helaas… iedereen prikte door de luchtbel heen. Zo gebeurde het dus dat Feyenoord-supporters net even wat slimmer waren dan de rest. Jezelf voor lul zetten, doen wij niet aan! Dit alles natuurlijk tot grote frustratie van de producenten, die het niet na konden laten met een scheldpartij de zaal te verlaten. Tja…

Terug naar het heden; aankomende week is er dan toch een uitzending van Voetbalfans over Feyenoorders. Dat vinden wij apart, want navraag onder supporters leert dat deze mensen onbekend zijn. In de proef-beelden zien we alleen maar nieuwe producten uit de fanshop en neemt men de persoon in kwestie mee naar een thuiswedstrijd op de Groene Sector… in een vak waar doorgaans alleen losse kaartverkoop is. Kortom: volledig in scené gezet om wraak te nemen op hetgeen vorig jaar gebeurde. Bovendien is de wedstrijd in kwestie de thuiswedstrijd tegen De Graafschap, met vooraf die Maasgebouw bestorming… kunnen wij in elk geval altijd nog zeggen dat de echte boys bezig waren met andere dingen!"

Read more about
rtl7
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments