Bosz: 'Geweldige tijd als technisch directeur gehad'

Bosz: 'Geweldige tijd als technisch directeur gehad'

Trainer Peter Bosz kan zondag met Heracles Almelo geschiedenis schrijven door ten koste van PSV de bekerfinale in De Kuip te winnen. Sp!ts legt de trainer zes stellingen voor. Eén ervan gaat over zijn technisch directeur periode bij Feyenoord. Waar hij volgens eigen zeggen de kop van jut was.

Was ik in 2006 maar lekker bij Heracles gebleven en geen technisch directeur van Feyenoord geworden.
Oh nee, helemáál niet. Ik heb een geweldige tijd gehad als td. Maar er is in die periode een heleboel onzin geschreven. Ik was de kop van jut, omdat ik spelers als Kevin Hofland, Roy Makaay en Giovanni van Bronckhorst had gehaald. Mensen zeiden dat daardoor een schuld was ontstaan. Onzin. Alles is toen op een verantwoorde manier gebeurd.

We kochten voor 11 miljoen euro en vérkochten voor 25 miljoen. Een klein gedeelte van die 14 miljoen euro hebben we gebruikt voor de salarissen van de nieuwe spelers, van een schuld was dus geen sprake. Nee, ik vind het niet vervelend als mensen over die periode beginnen. Nadat trainer Gertjan Verbeek was opgestapt en ik me solidair aan hem verklaarde, heb ik alles goed achter me kunnen laten. In de toekomst zou ik best weer eens technisch directeur van een club willen worden."

Read more about
Bosz
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments