'Jannie babbelt met wat spelers en mag naar huis'

'Jannie babbelt met wat spelers en mag naar huis'

Jannie van Nieuwkasteele ontmoet Feyenoord-spelers op de dag dat zij naar huis mag, na een lange tijd revalideren. 'Het was fantastisch. Ik heb vijf spelers ontmoet en zelfs een t-shirt van Guidetti gekregen. Wat een leuke jongen!'.

De 41-jarige Jannie van Nieuwkasteele uit Spijkenisse is nog helemaal onder de indruk van haar bezoek aan De Kuip. De Zorgboulevard op Rotterdam Zuid liet de wens van haar gast in het kader van de wensendag op de Zorgboulevard in vervulling gaan. Het was gisteren haar laatste dag in het Aafje Zorghotel en ze mocht na vier en een halve maand revalideren weer naar huis.

'Ik moest naar het Zorghotel vanwege een complicatie aan mijn voet,' legt Van Nieuwkasteele uit. 'Het was een lange tijd, maar gelukkig mag ik nu naar mijn huisdieren. Deze verrassing had ik echt niet aan zien komen. Ik ben al sinds mijn geboorte groot Feyenoord-fan en volg alles op de voet. Daarom vond ik het geweldig om nu een training mee te maken en de spelers te ontmoeten. Oh, en met de rest van het seizoen komt het wel goed.'

Read more about
supporter
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments