Geduld Koeman met Cissé raakt op

Geduld Koeman met Cissé raakt op

Koeman hoopt zondag tegen FC Utrecht eindelijk weer te kunnen beschikken over Sekou Cissé, want het geduld van de trainer met de aanvaller begint op te raken. Cissé is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord en speelde tot nu toe slechts 39 competitiewedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde. De Ivoriaan miste het volledige vorige seizoen door een gecompliceerde teenblessure. Dit seizoen kampte hij met verschillende blessures, waaronder een enkelkwetsuur.

'Als je kijkt naar zijn blessuregevoeligheid beginnen de twijfels wel toe te slaan', zegt trainer Ronald Koeman. 'Cissé is nogal blessuregevoelig en mist daardoor veel wedstrijden. Dat is niet goed voor hem en niet goed voor Feyenoord. Hij is nu op weg terug. Ik hoop dat hij er tegen FC Utrecht, of een week later, weer bij is en dat hij dan in ieder geval tot het einde van het seizoen blessure vrij is. Dat zou mooi zijn, want we zitten niet zo dik in onze aanvallers,' aldus Koeman in de VI.

Read more about
Cissé
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments