Rekik: 'Ik sluit zeker niet uit dat ik ooit terugkeer'

Rekik: 'Ik sluit zeker niet uit dat ik ooit terugkeer'

Jeugdspelers lijken bij Manchester City weinig uitzicht op speeltijd te hebben, maar Karim Rekik zit dicht tegen het eerste elftal aan. De in december zeventien jaar geworden verdediger maakte vorig jaar de overstap van de Feyenoord-jeugd naar het Etihad Stadium en mocht al tweemaal meedoen.

Rekik kreeg het recent nog aan de stok met Mario Balotelli. "Ik gaf hem eens een tik in een partijspelletje", vertelt de jeugdinternational in gesprek met het weekblad Voetbal International. "Boos dat ie was… Overtreding!, riep hij hard. Toen begon hij te mopperen, trok zijn hesje uit en liep kwaad naar binnen. Nu zegt hij vaak lachend: Karim, please don’t kick me'."

Rekik mocht tot dusver twee keer meedoen in de Carling Cup en hij kijkt uit naar zijn allereerste Premier League-duel. Zijn voormalig werkgever Feyenoord is hij zeker niet vergeten. "Ik sluit zeker niet uit dat ik daar ooit terugkeer. Het publiek is echt geweldig, net als de mensen bij de club."

Read more about
Rekik
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments