Feyenoord en PSV steunen oproep van supporters

Feyenoord en PSV steunen oproep van supporters

Zowel Feyenoord als PSV heeft via haar officiële website kenbaar gemaakt de oproep van de supporters te steunen. Supporters roepen op om zondag massaal in de twaalfde minuut het 'You'll Never Walk Alone' te zingen. Dit omdat er zondag een ernstig zieke kameraad op de tribune zit die zijn laatste wedstrijd zal beleven.

Fans roepen op tot steun van zieke supporter - Feyenoord.nl

De supporter voor wie de actie is opgezet is aanstaande zondag één van de in totaal vier supporters voor wie een laatste of bijzondere wens in vervulling gaat rond de wedstrijd. Feyenoord ontvangt elke thuiswedstrijd gemiddeld drie tot vijf supporters met een levensbedreigende ziekte in De Kuip, om hun wens in vervulling te laten gaan. Deze supporters bekijken de wedstrijd vanaf een mooie plek in het stadion en vaak staat er voor hen ook een ontmoeting met een selectiespeler of bekende Feyenoorder op het programma.

Oproep voor fans zondag in de Kuip - PSV.nl
PSV roept alle fans in de Kuip zondag tijdens Feyenoord-PSV op om respect te tonen voor een actie van Feyenoord voor een ernstig zieke supporter, die voor het laatst aanwezig zal zijn bij een wedstrijd van zijn favoriete club. In de twaalfde minuut zal het Feyenoord-Legioen hun sjaals de lucht in houden en PSV vraagt om de PSV-fans datzelfde te doen.

Tijdens de wedstrijd Feyenoord-PSV zal in de twaalfde minuut een massaal worden stilgestaan bij een ernstig zieke Feyenoord-supporter. Na een slepende ziekte heeft hij helaas niet lang meer te leven. Het duel van aanstaande zondag zal voor hem het laatste bezoek aan de Kuip betekenen. Het Feyenoord-legioen zal bij wijze van eerbetoon na twaalf minuten spelen ‘You’ll never walk alone’ ten gehore brengen, waarbij de supporters hun clubsjaal om hoog zullen houden. PSV roept al haar fans op om hun respect te tonen en in de twaalfde minuut eveneens hun sjaal omhoog te houden.

Read more about
Oproep supporter
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments