CSZ: 'Ken je rechten!'

CSZ: 'Ken je rechten!'

De CSZ merkt dat Feyenoord-supporters niet altijd op de hoogte zijn van hun rechten. Dat kan in sommige gevallen flink nadelig uitpakken. Wie echter de moeite neemt om de beleidsnotitie “Gedragsregels (beroepsmogelijkheden & Commissie van Toezicht) 2010-2011″ door te lezen komt al snel belangrijke informatie tegen.

Zo krijgt iedere Feyenoord-supporter na een aanhouding direct een (tijdelijk) lokaal stadionverbod waarbij de toegang wordt ontzegt voor uit- en thuiswedstrijden van Feyenoord. Dit (tijdelijk) lokaal stadionverbod is echter maximaal 8 weken geldig. Als het Openbaar Ministerie in deze 8 weken geen uitspraak heeft gedaan over de vervolgprocedure kan de betreffende Feyenoord-supporter direct contact opnemen met Feyenoord voor het activeren van de seizoenkaart. Na 8 weken kan dus per direct weer uit- en thuiswedstrijden van Feyenoord worden bezocht. Blijf dus niet passief waardoor je onnodig wedstrijden van Feyenoord mist.

In de “Gedragsregels van 2010-2011″, staat op blz 6 – eerste alinea het volgende beschreven:
Blokkade seizoenkaart- of clubkaart:
Wanneer Feyenoord een melding ontvangt dat een supporter rond een wedstrijd is aangehouden is het conform de afspraken met de ketenpartners verplicht om de betrokken supporter per direct de toegang tot haar wedstrijden te ontzeggen. Dit geschiedt middels het opleggen van een lokaal stadionverbod voor ten hoogste 8 weken. Binnen die termijn zal een besluit genomen moeten worden over de vervolgprocedure.

De “Gedragsregels 2010-2011″ van Feyenoord zijn hier te downloaden:
http://www.feyenoord.nl/content/pdf/Supporterszaken/Gedragsregels%202010-2011.pdf

Vragen of klachten?
Stuur dan een email naar csz@feyenoordnet.nl of door het invullen van het meldingsformulier, te vinden op Feyenoordnet.nl onder “supporterszaken”

Read more about
csz
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments