Eén van acht geblesseerden heeft uitzicht op snelle rentree

Eén van acht geblesseerden heeft uitzicht op snelle rentree

Ook op het blessurefront blijft Feyenoord weinig bespaard. Mario Been moest voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag een streep halen door de naam van Stefan de Vrij. Bij onderzoek bleek het ijzergehalte in zijn bloed te laag. Nader onderzoek moet de oorzaak uitwijzen en hoe lang hij buitenspel staat.

"De achtste speler die niet beschikbaar is", telt de oefenmeester van Feyenoord in De Telegraaf. "Uitzicht op een snelle terugkeer heeft eigenlijk alleen Luigi Bruins. Voor de anderen moet het waarschijnlijk eerst 2011 worden." Met 'anderen' doelt Been op Sekou Cissé, Jon Dahl Tomasson, Fedor Smolov, Leroy Fer, Bart Schenkeveld en Dani Fernández.

Blijkt Jhonny van Beukering per direct speelgerechtigd voor Feyenoord dan zal de spits een contract worden aangeboden tot het eind van het seizoen. "Daar komen we wel uit en dan zit hij volgende week bij de selectie voor de uitwedstrijd tegen Willem II", besluit de oefenmeester.

Read more about
Bruins Fernandez Schenkeveld Cissé Stefan de Vrij Smolov
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments