De Kuip moet rood-wit kleuren tegen Roda JC en sc Heerenveen

De Kuip moet rood-wit kleuren tegen Roda JC en sc Heerenveen

Mark van Beek, voorzitter van Het Legioen, en Eric van Dorp, voorzitter van de Feyenoord Supportersvereniging, doen in een gezamenlijke oproep een beroep op de supporters van Feyenoord om De Kuip in de komende twee thuiswedstrijden volledig rood-wit te laten kleuren. Als het aan de twee voorzitters ligt, gaat elke toeschouwer bij deze wedstrijden gekleed in het rood-witte thuistenue.

De club zelf verleent medewerking aan de actie van beide supportersorganisaties door de thuisshirts tijdens de actieperiode voor € 30,00 in plaats van voor € 70,00 aan te bieden. Op vertoon van een seizoenkaart of dagkaart voor een van beide wedstrijden kan voor dit speciale tarief een thuisshirt worden gekocht. De actie start op vrijdagavond 5 november om 18.00 uur in de Feyenoord Fanshop op de Lijnbaan in het centrum van Rotterdam. Vanaf zaterdag 6 november geldt het actietarief ook in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip.

Supporters die nog geen kaart voor deze wedstrijd hebben, kunnen deze aanschaffen via www.feyenoord.nl/tickets of via Ticketbox. Voor deze speciale gelegenheid zijn kaarten ook in de beide Feyenoord Fanshops verkrijgbaar.

Read more about
Oproep actie
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments