Aanvullende informatie: In Memoriam actie

Aanvullende informatie: In Memoriam actie

U kent de spreekwoordelijke gifbeker. Die bewuste beker is bij ons al maanden leeg, en om die reden besloot “het lot” om de dolk uit de kast te halen. Ons Feyenoord-hart bloed en zal voorlopig blijven bloeden, maar het leven met de club gaat verder. Het leven gaat altijd verder. En het is in deze geest dat aanstaande woensdag de In Memoriam actie plaats zal vinden. Een herdenking voor alle dierbare Feyenoorders die de laatste jaren afscheid van ons hebben genomen. Van Phida Wolff tot Willy Batenburg, van Danny Tomson tot Mitch Kalb, van Arend Stekkie tot Hans de Bruijn, van Marcel Sla tot Robbie van der Leeden, Rellen Henk en alle honderden zo niet duizenden mede supporters die hier helaas tussenin vallen.

Aanstaande woensdag om 21:00 denken we aan hun, aan hun allemaal. In de wetenschap dat ze van boven net zo hard huilen om Feyenoord als wij hier beneden. Een herdenking voor supporters, door supporters roept bepaalde gevoelens op, gevoelens die het mooist tot uiting komen via het vuurwerk en de fakkels waar Feyenoord om bekend staat. Echter: De organisatie vraagt met klem aan iedereen om GEEN vuurwerk mee te nemen het stadion in. Om deze herdenking mogelijk te maken krijgt de organisatie enorm veel medewerking van zowel de politie als de club. Dit is de eerste grootschalige herdenking voor supporters en om dit jaarlijks op deze manier te blijven doen mag er niks buiten het draaiboek plaatsvinden. Anders kan de eerste keer wel eens de laatste worden en dat mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

De actie zal voor, tijdens en na de opkomst van de spelers plaatsvinden. In totaal zal de actie een flink aantal minuten gaan duren, kijk en geniet van het moment, wij hopen dat de actie prachtig uitpakt. Een eerbetoon aan iedereen.

Als laatste willen wij vermelden dat er speciale dank uitgaat naar Feyenoord, de Feyenoord Supportersvereniging (FSV), Mario Been en de politie die enorm veel medewerking hebben gegeven om deze actie mogelijk te maken. Uiteraard vergeten we de mensen die de collecte gesteund hebben ook niet. Zonder jullie was het spektakel een stuk minder! Rest ons de opmerking: zorg dat je op tijd in (of tenminste om) het stadion bent, tot uiterlijk een kwartier voor de aftrap.

We maken er met z’n allen wat moois van, niet alleen van de actie maar ook van de wedstrijd. Feyenoord heeft ons nodig, meer dan ooit te voren!

De organisatie

Read more about
actie
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments