Verwelkom FC Twente in Rotterdam (reminder)

Verwelkom FC Twente in Rotterdam (reminder)

Het zijn geen makkelijke tijden voor ons. Uitgeschakeld in het nationale beker toernooi, Europees uitgevoetbald, en we moeten tevreden zijn met een gelijkspel in Doetinchem. De enige stabiele kracht, waar ons Feyenoord op kan rekenen, dat zijn wij. Het Legioen.

De afgelopen jaren is wel gebleken dat avondwedstrijden, compleet los staan van het hierboven genoemde. En dit geldt speciaal voor één specifieke tegenstander: FC Twente.

Iedereen herinnert zich nog halve finale van de beker vorig jaar, en vooral, de fantastische sfeer op de tribunes. Mede dankzij deze geweldige stemming in de kuip, won Feyenoord op onvoorstelbare wijze van FC Twente.

Deze sfeer kwam mede doordat er 2 uur voor aanvang van de wedstrijd, duizenden supporters bij elkaar kwamen op het voorplein, om gezamenlijk de FC Twente supporters toe te zingen. Het ‘hand in hand’ rolde over het voorplein, en iedereen had er zin in. En toen kon de wedstrijd beginnen. De kuip kolkte.

Vanwege de enorme animo die blijkbaar voor dit idee is, is besloten om het dit jaar nog maar een keertje dunnetjes over te doen. Feyenoord heeft die sfeer in de kuip nodig tegen een tegenstander als Twente. Feyenoord heeft ons nodig.

Daarom vragen wij jullie om allemaal te verzamelen bij de Marathon weg, om daar samen, als één Legioen de sfeer al op te voeren.

Zaterdag 16 oktober
19:00 Marathonweg

Feyenoord heeft ons nodig!


Er is besloten om op de rotonde aan de Marathonweg te verzamelen. Dit is waar het nieuwe Topsportcentrum word gebouwd.

Read more about
Oproep
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments