Fotoverslag Feyenoord - Real Mallorca online

Feyenoord heeft zondag de officiële openingswedstrijd van het seizoen tegen Real Mallorca niet weten te winnen. De Spanjaarden zorgden voor een klein smetje in het afscheidsduel van Giovanni van Bronckhorst, door met een 0-1 zege uit Rotterdam te vertrekken. Die overwinning was alles behalve verdiend, want Feyenoord was veruit de bovenliggende partij, maar verzuimde te scoren. Real Mallorca deed dat tien minuten voor rust met enig geluk wel, toen Stefan de Vrij een vrije trap per ongeluk over zijn eigen doellijn tikte. De nieuwelingen Michael Lumb en Fedor Smolov maakten beiden in de tweede helft hun officieuze debuut in De Kuip.