'Di Santo denkt na over Feyenoord'

'Di Santo denkt na over Feyenoord'

Feyenoord moet nog even geduld hebben wat betreft de eventuele komst van Franco Di Santo. De Rotterdamse club wil de aanvaller van Chelsea graag huren, maar ondervindt hevige concurrentie van enkele Premier League-clubs. Daarnaast weet Chelsea nog niet hoe de selectie er komend seizoen precies uit gaat zien. "Ons elftal is nog niet compleet", benadrukt Frank Arnesen donderdag.

"Onze WK-gangers, bijna alle internationals dus, stromen pas na het weekeinde weer in bij de club", vertelt de technisch directeur van de Londenaren desgevraagd aan het Algemeen Dagblad. "Op dat moment hebben we een grote groep en zullen we kijken welke mogelijkheden er zijn voor sommige spelers."

Arnesen bevestigt dat er contact is met Feyenoord en Leo Beenhakker, technisch directeur van de Kuipbewoners. "Het contact is goed. We weten wat de club wil", benadrukt de Deense bestuurder. "Maar er zijn nog twee Premier League-clubs die Franco voor het komend seizoen willen hebben."

"Daarom zal hij voor zichzelf even de zaken op een rijtje moeten zetten. Ik verwacht dat we niet binnen een paar dagen al uitsluitsel hebben. Franco moet even de tijd krijgen om over dingen na te denken." Di Santo (21) werd afgelopen seizoen aan Blackburn Rovers verhuurd, maar dat was geen groot succes.

Read more about
chelsea
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments