Nieuwe website Het Legioen gelanceerd

Nieuwe website Het Legioen gelanceerd

Feyenoord heeft vrijdag de nieuwe website van Het Legioen gelanceerd. De website is een platform waarop alle supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen met elkaar in contact kunnen komen. Alle Legioen-leden kunnen daarvoor met hun Legioen-nummer en een gratis op te vragen wachtwoord inloggen op een eigen pagina, waarop bijvoorbeeld plaats is om foto’s en video’s te uploaden.

Deze persoonlijke pagina is ook het startpunt om met andere Legioen-leden in contact te komen. Zo kunnen leden elkaar onderling berichten sturen, chatten in speciale chatboxen of discussiëren op verschillende forums over op de eerste plaats Feyenoord, maar eveneens over andere onderwerpen.

Het Legioen beschikte al over een eigen website, maar de nieuwe site is een stuk interactiever. Leden kunnen niet alleen onderling communiceren, maar ook in contact komen met medewerkers van de club die een eigen pagina hebben op de Legioen-site.

Op de nieuwe Legioen-website komt bovendien specifieke content te staan, die nergens anders is terug te vinden. Te denken valt aan exclusieve video’s van Feyenoord TV, sneak-previews uit nieuwe Feyenoord Magazine of niet gepubliceerde delen van interviews uit het blad en natuurlijk de columns van clubambassadeur Gerard Meijer.

Al deze content is alleen te bekijken voor supporters die zich registreren op de nieuwe website. Registreren is alleen mogelijk als lid van Het Legioen. Onder de eerste 500 leden van Het Legioen die zich op de nieuwe website registreren verloot Feyenoord een shirt van het Deense nationale elftal van Jon Dahl Tomasson, uiteraard voorzien van zijn handtekening.

De nieuwe website van Het Legioen is te bereiken via www.hetlegioen.nl.

Read more about
Het Legioen
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments