Wieffer in de basis bij het Nederlands Elftal

Wieffer in de basis bij het Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal speelt zondagavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland. Het duel wordt gehouden in het Aviva Stadium in Dublin en begint om 20:45 uur. Bondscoach Ronald Koeman heeft één Feyenoorder een basisplaats gegeven. Mats Wieffer vormt het middenveld met Frenkie de Jong en Xavi Simons.

Quilindschy Hartman start op de bank en moet zijn officiële debuut nog maken. Lutsharel Geertruida maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie. De verdediger van Feyenoord heeft op de afsluitende training een blessure opgelopen. Het is nog altijd niet bekend hoelang de verdediger van Feyenoord uitgeschakeld zal zijn en of hij een twijfelgeval is voor de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. De wedstrijd tussen Ierland en Oranje is te zien op NPO 1.

Op dit moment staat het Nederlands elftal in Groep B op de tweede plaats na drie gespeelde wedstrijden. Frankrijk voert de ranglijst aan met vijftien punten uit vijf wedstrijden. Als het team van bondscoach Koeman erin slaagt om van Ierland te winnen, wordt kwalificatie voor het EK in Duitsland weer een stuk realistischer. Griekenland, op de derde plaats, heeft zes punten behaald uit vier wedstrijden.

TEST

Opstelling Nederland
Flekken; De Ligt, Van Dijk, Aké, Dumfries, Wieffer, De Jong, Blind; Simons, Malen, Gakpo.

tt
Wieffer in de basis bij het Nederlands Elftal
Read more about
Mats Wieffer
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments