Van Wonderen: ''Feyenoord is een topclub met een geweldig stadion''

Van Wonderen: ''Feyenoord is een topclub met een geweldig stadion''

Kees van Wonderen promoveerde vorig seizoen met Go Ahead Eagles en kan zich daarom gaan opmaken voor een weerzien met Feyenoord. Keessie Wonderboy speelde tussen 1996 en 2004 maarliefst 203 wedstrijden voor de Rotterdammers.

Feyenoord – Go Ahead Eagles staat al in de tweede speelronde van de Eredivisie op het programma. Van Wonderen kijkt uit naar de wedstrijd. ''Het is leuk om terug te gaan naar De Kuip'', zegt Van Wonderen in gesprek met Voetbalzone. ''Maar ik ben daar wel vaker geweest. In mijn rol bij het Nederlands elftal en mijn rol als assistent-trainer bij FC Twente. Dat zijn mooie wedstrijden. Feyenoord is een topclub met een geweldig stadion.''

''Als je je daarmee kan meten is dat iets moois om naar uit te kijken. Ik weet wel hoe dat gaat, de toon die erbij hoort. Daar kan ik me wel een voorstelling van maken. Maar ik maak het niet groter dan het is. Het geeft een hoop herkenning, maar je probeert je elftal zo goed mogelijk te verkopen.''

Feyenoord heeft al een lange voorbereiding achter de rug. ''Zij zijn daarin wel verder dan wij zijn, dat is een nadeel. Maar dat geldt voor elk team dat je vroeg treft. Dat zal er nog niet zo uitzien als dat het er over een paar maanden uitziet. Dat geldt ook voor ons. Dan kun je een team soms maar beter iets eerder treffen dan wanneer ze op hun best zijn'', aldus Van Wonderen.

Read more about
Kees van Wonderen
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments