Titel 1

Titel 1

jghjhgjhg

copyright proshots 25156893 6637d52c32555
TEST
fdf

Het Artikel:

Ondanks de economische problemen waarmee Barça kampt, blijven er diverse namen circuleren als mogelijke versterkingen voor het blauw-rode team voor het komende seizoen. Khvicha Kvaratskhelia, van Napels, is meerdere keren in verband gebracht met de Catalaanse club. In Italië wordt beweerd dat Barça de Georgiër nauwlettend in de gaten houdt en dat Napels mogelijk bereid zou zijn om een deal te overwegen als enkele van de spelers van de blauw-rode club, die populair zijn bij de Italiaanse club, erbij betrokken zouden zijn.

Met een waarde van 80 miljoen euro volgens 'Transfermarkt', heeft de Georgische vleugelspeler een contract tot 2027, waardoor Napels de touwtjes in handen heeft bij het onderhandelen over een eventuele deal. In Italië wordt gesteld dat zowel Fermín López als Ferran Torres twee spelers zijn die naar verluidt in de smaak zouden vallen bij het team van Napels en dat voor Barça niet helemaal onverkoopbaar zouden zijn. In feite luistert Barça in de huidige situatie naar aanbiedingen voor bijna elke speler in de selectie.

Zowel de man uit Huelva als de Valenciaan zouden enkel dienen om een hypothetische transfer goedkoper te maken, aangezien hun marktwaarde lager is dan die van Kvaratskhelia, die dit jaar al tegenstander was van Barça in de achtste finales van de Champions. Eerlijk gezegd bracht de Georgiër niet zijn beste versie in de series tegen het team van Xavi Hernández.

Napels zal volgend seizoen niet in de Champions League spelen. Kvaratskhelia, die 10 doelpunten en negen assists heeft in het huidige seizoen, weet dat als hij volgend jaar in Napels blijft, hij niet de grootste clubcompetitie van het continent zal kunnen spelen, wat de reden zou kunnen zijn dat hij overweegt te vertrekken. Bovendien beweert de Italiaanse pers dat er in de afgelopen maanden zelfs informele contacten zijn geweest tussen de agent van de speler en belangrijke leden van Barça.

In ieder geval lijkt het er niet op dat noch Fermín noch Ferran Barça deze zomer zullen verlaten. De eerste blijft groeien en heeft al acht doelpunten gescoord in het huidige seizoen, waarmee hij de vijfde topscorer van het team is. De voormalige speler van Manchester City is de op een na hoogste doelpuntenmaker van het team met 11 doelpunten. Ondanks dat zijn laatste blessure hem minder in de kijker heeft gezet aan het einde van het seizoen, heeft de Valenciaan al laten zien dat hij kan vechten en tegenslagen kan omdraaien, dus alles wijst erop dat hij bij Can Barça zal blijven en klaar is om te blijven vechten voor speeltijd.

Read more about
ajax
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments