Shiloh ’t Zand zet handtekening onder nieuw contract

Shiloh ’t Zand zet handtekening onder nieuw contract

Feyenoord heeft het contract met Shiloh ’t Zand opengebroken en verlengd. De 19-jarige speler van Feyenoord Academy zette donderdagmiddag in het Perscentrum van De Kuip zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2025. Het vorige contract liep tot de zomer van 2023.

Met de contractverlenging van ‘t Zand heeft Feyenoord opnieuw een talent uit de eigen Academy voor langere tijd aan zich weten te binden. ''Shiloh is een kind van de club, dat al meer dan tien jaar bij Feyenoord speelt'', zegt Rini Coolen, Head of Academy. ''Het is daarom extra mooi dat zijn contract voor meerdere jaren is verlengd. Inmiddels heeft Shiloh al speelminuten in Feyenoord 1 gekregen en zijn wij ervan overtuigd dat mocht hij zich zo blijven ontwikkelen er nog meer zullen volgen.''

Ook ‘t Zand zelf toont zich zeer blij met zijn nieuwe contract. ''Het spreekt van veel vertrouwen dat de club mijn contract opnieuw heeft willen verlengen. Ik speel al sinds klein af aan bij Feyenoord en zie dit contract al een grote beloning voor de ontwikkeling die ik doormaak. Daarnaast krijg ik hiermee de kans om de komende jaren verder door te groeien.''

’t Zand speelt al sinds zijn zevende jaar voor Feyenoord Academy en tekende in mei 2019 zijn eerste profcontract bij de club. Een jaar later werd deze overeenkomst vervolgens met een jaar verlengd. De aanvaller was het afgelopen seizoen actief in Feyenoord Onder 21 en maakte op 23 maart 2022, tijdens de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk, als invaller zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1.

Goal of the Month
Nog specialer werd de dag voor ’t Zand toen hij na de ondertekening nog een keer de felicitaties in ontvangst mocht nemen. Zijn schitterende vrije trap namens Feyenoord O21 tegen Almere City O21 in mei werd onlangs door supporters verkozen tot Goal of the Month. De aanvaller nam trots de bijbehorend trofee in ontvangst en vertelde tegenover Feyenoord Media meer over zijn traptechniek.

Read more about
Feyenoord Academy Shiloh ’t Zand
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments