'Shiloh 't Zand vertrekt op huurbasis naar FC Dordrecht'

| by ianjongste

Na Guus Baars vertrekt volgens Feyenoord Youth Watcher ook Shiloh 't Zand op huurbasis naar FC Dordrecht. De 20-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen voor Feyenoord Onder 21 en hoopt zich nu verder te ontwikkelen in de Keuken Kampioen Divisie. 'T Zand heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord.

'T Zand zit al sinds het seizoen 2010/2011 in de Academy van Feyenoord en was daarvoor actief in de jeugd van SC Maasstad Tediro. Afgelopen seizoen speelde 'T Zand twintig wedstrijden onder trainer Melvin Boel, waarin hij in totaal zes keer scoorde. In het laatste deel van de competitie moest hij acht wedstrijden missen door een meniscusblessure. Op 23 maart 2022 kreeg hij zijn enige minuten onder Arne Slot tijdens de wedstrijd voor Oekraïne tegen RKC Waalwijk.

Eerder vertrok ook verdediger Baars op huurbasis van Feyenoord Onder 21 naar FC Dordrecht. Net als 'T Zand zit de rechtsback al sinds 2021 bij het oudste elftal van de Academy en moest hij een stap zetten in zijn ontwikkeling. Ook de nieuwe aanwinsten Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui zijn verhuurd aan FC Dordrecht.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles