Samenvatting Feyenoord: Wellenreuther pakt de hoofdrol

Feyenoord heeft de tweede overwinning geboekt op het sportcomplex van VV Smitshoek. In het vriendschappelijke duel met Club Brugge was Feyenoord met 2-0 te sterk. Afgelopen zaterdag werd PEC Zwolle zonder internationals aan de kant gezet.

Doelpuntenmakers Danilo en Igor Paixão troffen het net al in de eerste helft. In de tweede helft eiste doelman Timon Wellenreuther de hoofdrol op door twee strafschoppen te keren. Trainer Arne Slot kan terugkijken op een prima wedstrijd van de Rotterdammers.

Voor Feyenoord staat er zaterdag opnieuw een Belgische tegenstander op het programma. De stadionclub neemt het op tegen Union Saint-Gilloise, waar oud-Feyenoorder Bart Nieuwkoop onder contract staat. Het duel op Sportcomplex Smitshoek begint om 14:00 uur.