Samenvatting Feyenoord - Union Saint-Gilloise online

Het driedelige evenement op het vv Smitshoek-complex werd afgesloten met een wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. In tegenstelling tot de eerste twee wedstrijden in de voorbereiding eindigde deze zaterdag zonder doelpunten.

Feyenoord kreeg vooral in de tweede helft kansen om te scoren, maar de Belgische tegenstander, met oud-Feyenoorder Bart Nieuwkoop, wist stand te houden. De wedstrijd eindigde zoals hij begon, met een 0-0 stand. De samenvatting van meer dan vier minuten is nu te bekijken via de videoplayer.

Voor Feyenoord staat zondag de Open Dag op het programma en volgende week belegt de ploeg een trainingskamp in Oostenrijk. Het team van trainer Arne Slot zal ook een oefenwedstrijd spelen, maar de officiële communicatie hierover moet nog plaatsvinden door de club.

Feyenoord zal na het trainingskamp nog wedstrijden spelen tegen Villarreal CF en Benfica in De Kuip voordat de Johan Cruijff Schaal op het programma staat. Op vrijdag 4 augustus is PSV de tegenstander, die inmiddels ook is begonnen aan de voorbereiding.