'Feyenoord in gesprek met management Pepi over mogelijke transfer'

| by Redactie FR12.nl

Feyenoord is momenteel druk bezig met het zoeken naar aanvallende versterking voor het komende seizoen, zo meldt 1908.nl vrijdagochtend. De 20-jarige talentvolle spits Ricardo Pepi staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers.

Het management van de spits zal binnenkort om de tafel gaan met Feyenoord, zo wordt gemeld. Pepi wordt momenteel door Augsburg uitgeleend aan FC Groningen, maar volgens Fabrizio Romano zal hij niet terugkeren naar de huidige nummer twaalf van de Duitse Bundesliga.

Niet alleen Feyenoord, maar ook PSV heeft interesse getoond in Pepi, die graag in Nederland zou willen blijven. Augsburg, dat in januari 2022 ruim zestien miljoen euro heeft betaald voor de spits van FC Dallas, hoopt zijn investering terug te verdienen.

Feyenoord zet in op een huurtransfer met een koopoptie. Dit seizoen heeft Pepi namens FC Groningen deelgenomen aan achtentwintig officiële wedstrijden, waarin de Amerikaans-international tien doelpunten heeft gescoord en drie assists heeft gegeven.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles