'Feyenoord geeft de strijd om Pepi nog niet op'

| by ianjongste

Zowel Feyenoord als PSV zijn nog in gesprek om Ricardo Pepi over te nemen van FC Augsburg, zo schrijft journalist Florian Plettenberg op Twitter. Ook maakt hij bekend dat de vraagprijs naar verwachting zo'n elf miljoen euro zal zijn plus 25% doorverkooppercentage.

Met deze vraagprijs lijkt de kans echter klein dat de Amerikaanse spits naar Feyenoord gaat komen. Eerder gaf Dennis te Kloese al aan in gesprek met het Algemeen Dagblad dat ze niet 'te veel' willen betalen voor Pepi. "Augsburg wil bij een verkoop veel van het geld terugzien en dat kunnen en willen wij niet betalen. Ik heb een keer gesproken met die club en ik snap hun idee. Maar wij hebben Santiago Gimenez en Danilo. Ik denk niet dat het slim is om een extra spits te halen die meer zou moeten kosten dan Gimenez, onze topscorer. Kortom: heel moeilijk verhaal.''

Donderdagavond kwam Fabrizio Romano met het nieuws dat PSV en FC Augsburg het eens zijn geworden over de prijs. Pepi wil zelf ook graag de stap maken naar de Eredivisie. De Amerikaan heeft nog een contract tot medio 2026 en Augsburg betaalde zelf zestien miljoen euro voor de 20-jarige spits.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles