'FC Barcelona heeft vijftien miljoen euro over voor Geertruida'

| by ianjongste

FC Barcelona volgt al langere tijd de ontwikkelingen van Lutsharel Geertruida. Volgens David Bernabeu, journalist voor SportTV, heeft de kampioen van Spanje een bedrag van tien miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen over voor de verdediger van Feyenoord.

Ook wordt er geschreven dat Geertruida er zelf voor open zou staan om een stap te maken. Bij de laatste update in maart van Transfermarkt wordt de marktwaarde van de verdediger geschat op achttien miljoen euro, echter is te verwachten dat dit bedrag inmiddels wel gestegen is. De 22-jarige Feyenoorder heeft recent zijn contract verlengd tot medio 2025.

Afgelopen seizoen maakte Geertruida zowel in de Eredivisie als Europa League indruk als rechtsback en centrale verdediger. In totaal speelde hij 41 wedstrijden en zal vooral zijn doelpunt in de uitwedstrijd tegen Ajax niet snel vergeten worden. Ook maakte hij eind maart tegen Frankrijk zijn debuut voor het Nederlands elftal. Vanavond zit hij samen met Justin Bijlow en Mats Wieffer bij de selectie voor de halve finale tegen Kroatië in De Kuip.

Geweigerd bod
Volgens het medium vraagt Feyenoord een vast bedrag van 25 miljoen euro. Vanwege zijn multifunctionele inzetbaarheid wordt Geertruida erg gewaardeerd door de Rotterdammers en zou er onlangs een bod van meer dan twintig miljoen euro zijn geweigerd.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles