'Brighton laat oogje vallen op Gimenez en denkt ook aan Slot'

'Brighton laat oogje vallen op Gimenez en denkt ook aan Slot'

Feyenoord presteert uitstekend en dat is ook opgevallen in het buitenland. Brighton & Hove Albion FC maakt indruk in de Premier League en wil ook aankomend seizoen hoge ogen gooien in de competitie. De Engelsen kijken daarbij nadrukkelijk naar Feyenoord voor versterking.

Zaterdagavond werd bekend dat Orkun Kökcü hoog op het verlanglijstje staat. Scouts van Brighton & Hove Albion FC hebben ook het goede spel van Santiago Gimenéz opgemerkt. De Mexicaan scoorde tegen Sparta Rotterdam voor de zesde keer op rij in een uitwedstrijd en onderstreept daarmee zijn goede ontwikkeling. Gimenéz is volgens journalist Carlos Reynoso de favoriete optie om de aanval van de Engelse club te versterken.

Naast Gimenéz, die heeft uitgesproken niet te azen op een vertrek uit De Kuip, staat ook Arne Slot op het verlanglijstje. De trainer heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij aankomende zomer voor enkele miljoenen kan vertrekken uit De Kuip. Details over de clausule zijn niet bekend gemaakt, maar is alleen aankomende zomer van kracht. De kans dat Slot gaat vertrekken met de toenemende belangstelling neemt alleen maar toe.

Read more about
Arne Slot Santiago Gimenez
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments