Bijlow 'meerdere weken' niet inzetbaar voor Feyenoord

Bijlow 'meerdere weken' niet inzetbaar voor Feyenoord

Justin Bijlow zal meerdere weken niet in actie kunnen komen. De 25-jarige doelman heeft een breuk opgelopen in de pols van zijn linkerhand. Bijlow moest vanwege de blessure vroegtijdig het veld verlaten tijdens de afsluitende groepstraining in aanloop naar de stadsderby tegen Sparta Rotterdam.

Voor Bijlow is het een enorme domper dat hij wederom kampt met een blessure. Vorig seizoen moest hij ook al maanden toekijken met een breuk aan zijn pols. In totaal miste hij tijdens het kampioensjaar veertien officiële wedstrijden. Wellenreuther liet zich echter gelden, waardoor de afwezigheid van Bijlow geen gevolgen had voor de sportieve prestaties van de Rotterdammers.

Het geblesseerd uitvallen van de doelman van Feyenoord lijkt, sinds 2018/19, bijna een jaarlijkse traditie. De teller staat op dit moment op 90 duels afwezigheid door tal van verschillende blessures. De doelman kampte in het verleden met een voetblessure (13 duels) corona (vijf duels), ziek (1 duel), teenblessure (16 duels), knieblessure (9 duels), lichte blessure (2 duels), elleboogblessure (5), voetblessure (22), knieblessure (3) en afgelopen seizoen een polsblessure (14).

Feyenoord heeft in totaal drie keepers in de selectie. Naast Bijlow en Wellenreuther staat ook Kostas Lamprou onder contract bij de club. De Griek heeft enkele weken geleden voor een jaar getekend in De Kuip en wordt nu met de afwezigheid van Bijlow de tweede doelman. De 18-jarige Mannou Berger zit tegen Sparta op de bank als derde keeper. Het is niet bekend of de Rotterdammers de transfermarkt opgaan voor een vervanger van Bijlow in de selectie.

Read more about
Justin Bijlow
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments