Van Huijgevoort: \'Terugkeer bij Feyenoord zou mooi zijn\'

Van Huijgevoort: \'Terugkeer bij Feyenoord zou mooi zijn\'

Mats van Huijgevoort verliet Willem II in 2007 als C-spelertje voor Feyenoord, maar vijf jaar later is de verdediger op huurbasis terug op het oude nest. Hij hoopte zich door te ontwikkelen als voetballer en heeft zeker geen spijt van zijn overgang naar Rotterdam. Van Huijgevoort, twintig jaar, maakte deel uit van een Rotterdamse topgeneratie, die bijna alles won wat er te winnen viel.

"Met onder andere Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Luc Castaignos hadden we een superploeg. Zowel in de B en A-jeugd werden we vaak kampioen", blikt Van Huijgevoort op de clubsite van Willem II terug op die periode. De verdediger kwam zelf niet verder dan een half duel voor Feyenoord 1. "Jammer dat ik in de rust gewisseld werd vanwege een gele kaart, maar het is een geweldige ervaring die niemand me meer afneemt."

In Rotterdam zal men de prestaties van Van Huijgevoort ongetwijfeld op de voet volgen. De verdediger heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2014. "Het zou mooi zijn om daar ooit terug te keren, maar ik ben daar nu niet mee bezig. Ik wil dit seizoen zo hoog mogelijk eindigen met Willem II en dan zie ik wel verder. Ik zou het ook al mooi vinden om langer bij Willem II te blijven na dit seizoen."

Read more about
Van Huijgevoort
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments