Van Geel: \'De deur staat open voor Leo en Mario\'

Van Geel: \'De deur staat open voor Leo en Mario\'

Leo Beenhakker en Mario Been zijn van harte welkom in De Kuip, zegt Martin van Geel. Been vertelde onlangs in VI een drempel te voelen voor een bezoek aan zijn vroegere club, terwijl ook Beenhakker, die vlak bij het stadion woont, het niet kan opbrengen wedstrijden van de Rotterdammers te bezoeken. Volgens Been houdt een aantal mensen dat bij Feyenoord werkt een visite tegen. Van Geel voelt zich niet aangesproken.

‘Omdat ik niks tegen Mario heb’ zegt hij. ‘Wat er bij zijn vertrek is gebeurd, daarover is al veel gezegd en geschreven. Een slechte zaak voor Feyenoord en Mario, dat had nooit zo mogen gebeuren. Ook met Leo Beenhakker heb ik geen problemen. Toen ik achttien jaar was, trainde ik onder hem bij Ajax en we hebben samen in het bestuur van de CBV gezeten. Dus wat Feyenoord betreft staat de deur voor Mario en Leo open. Ze hoeven maar te bellen en de kaartjes liggen klaar.’

Read more about
Beenhakker
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments