\'Feyenoord zal laten zien dat het nog mee wil doen om de titel\'

\'Feyenoord zal laten zien dat het nog mee wil doen om de titel\'

Nadat Feyenoord vorige week ten onder ging bij SC Heerenveen (2-0), zakte de ploeg naar de vierde plaats in de Eredivisie. Vrijdag krijgt de formatie van trainer Ronald Koeman kans op revanche, wanneer het in de eigen Kuip aantreedt tegen VVV Venlo.

Patrick Paauwe was in zijn carrière als profvoetballer actief voor zowel Feyenoord als VVV Venlo. De voormalig middenvelder verwacht dat Feyenoord vrijdag een goede beurt gaat maken. "Ik denk dat Feyenoord - VVV één kant op zal gaan", vertelt Paauwe in gesprek met ELF Voetbal. "Feyenoord zal voor het thuispubliek gelijk willen laten zien dat het nog mee wil doen om de titel en dat het rekent op misstappen van de drie ploegen die nu boven hen staan. Ik verwacht dan ook een mooie uitslag voor Feyenoord. Het zou me niet verbazen als ze met 4-0 zouden winnen."

Paauwe geeft verder aan dat hij Feyenoord nog altijd als een kanshebber voor de titel ziet, al beseft hij dat de positie van zijn voormalig werkgever niet ideaal is. "Nu Feyenoord drie ploegen boven zich heeft staan, is het een stuk moeilijker geworden. Nu moeten ze hopen dat Ajax, PSV en Vitesse nog fouten gaan maken. Tegelijkertijd moeten ze gewoon hun best blijven doen. We hebben de voorgaande seizoenen wel gezien hoe vreemd het kan lopen aan het einde van de Eredivisie", aldus Paauwe.

Ondanks zijn verwachting dat Feyenoord vrijdag dik van VVV zal winnen, draagt de Drontenaar laatst genoemde club nog altijd een warm hart toe. Aan het einde van zijn carrière als profvoetballer speelde hij twee seizoenen voor de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. "Het gaat moeilijk voor VVV worden om in de Eredivisie te blijven", aldus Paauwe. "Maar het zou leuk zijn als ze er in zouden blijven. VVV krijgt ook een nieuw stadion. Dat helpt hopelijk om ze over een tijdje tot een stabiele middenmoter te maken."

Read more about
Paauwe
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments